Over ons

René Doornbos Makelaardij

René Doornbos makelaardij BV. is een professioneel NVM makelaarskantoor en wordt ‘bemand’ door vader en dochter, René en Manon Doornbos, alsmede een part-time medewerkster. Deskundigheid, menselijke betrokkenheid en korte lijnen kenmerken de werkwijze van het kantoor.

René Doornbos begon eind jaren ’70 parttime in de makelaardij en werd in 1988 beëdigd. In 2006 besloot René, na een (makelaardij)samenwerkingsverband van 8 jaar, zijn eigen makelaarskantoor op te starten. René begeleidt verkoop- en aankooptransacties en adviseert bij complexere vraagstukken op woninggebied. Ervaring ten top: René is in de makelaardij al ruim 45 jaar werkzaam in de regio Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei en heeft in die tijd een grote cliëntenkring opgebouwd.

In 2009 is Manon bij het kantoor begonnen als assistent makelaar en inmiddels is zij gecertificeerd makelaar (RMT). Manon houdt zich voornamelijk bezig met de verkoopbegeleiding, taxaties, bemiddeling bij aankoop en verhuur. Cliënten hebben haar inmiddels leren kennen als perfectionistisch, betrokken en enthousiast. Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u contact opnemen met René of Manon Doornbos.

Heeft u uiteindelijk uw droomwoning gevonden? Dan helpen wij u graag met de juiste hypotheek die bij u past. Maar misschien is het nog beter om eerst bij ons te informeren naar de mogelijkheden voor welke lening u in aanmerking komt. Dan kunt u gericht kijken naar een bepaalde categorie woningen en komt u beslagen ten ijs bij de makelaar.

 

René Doornbos Makelaardij BV
Plein 1940 173
3925 JM Scherpenzeel
033-2770424
info@renedoornbosmakelaardij.nl
www.renedoornbosmakelaardij.nl

 

Stel ons gerust uw vraag